De ce sa alegi SERVICE TOTAL

Alege informat!
Atunci cand iti selectezi corect furnizorul de echipamente service, utilaje tehnice si scule,
iei o decizie de o importanta capitala asupra viitorului business-ului tau.

Un parteneriat gresit poate avea multiple implicatii asupra raportului calitate-pret in investitia initiala, asupra proiectarii fluxului afacerii si a serviciilor de intretinere si mentenanta ulterioara pe perioada de garantie si post-garantie.
La SERVICE TOTAL, ne respectam intotdeauna promisiunile. Activitatea noastra imbina elementele esentiale pentru afacerea ta:

  • Consultanta;
  • Proiectare;
  • Vanzare;
  • Service garantie ;
  • Service post-garantie;
  • Inchirieri;
  • Finantare.

Absolut tot ceea ce facem sta sub semnul calitatii, consecventei si grijii fata de clienti si afacerile lor, pentru ca ni-i dorim parteneri de cursa lunga.
Agentii nostri de vanzare au pregatirea tehnica necesara pentru a iti raspunde la orice intrebari legate de functionarea echipamentelor – pentru ca, sub fiecare agent de vanzare, exista un agent specializat pe scule, unul pe echipamente, un consilier tehnic, etc.
Ne asumam asistenta la montajul si punerea in functiune pentru echipamentele comercializate. Daca intampini dificultati legate de specificatiile echipamentelor de care ai nevoie, nu trebuie decat sa ne contactezi. Consilierii nostri iti stau la dispozitie pentru a gasi impreuna solutiile cele mai avantajoase.

Oamenii care formeaza echipa SERVICE TOTAL sunt garantia succesului nostru:
personal calificat care te indruma intotdeauna, cu seriozitate si competenta, catre cea mai buna solutie care ti se potriveste punctual. Orice problema ai avea!

AD AUTO TOTAL este un nume de prestigiu in domeniul echipamentelor auto, echipamente de garaj si instrumente.
Determinarea si angajamentul deplin al echipei noastre ne-au ajutat sa dobandim statutul de furnizor de top al industriei. Ne-am concentrat intotdeauna pe satisfacerea nevoilor clientilor nostri, cu eficienta, profesionalism si promptitudine.
La 12 ani de la aparitia pe piata, SERVICE TOTAL, divizia de echipamente, utilaje si scule a AD AUTO TOTAL, deserveste un numar impresionat de clienti din zona in domeniul reparatiilor de autovehicule; parteneri de cursa lunga, carora le-am castigat increderea depasindu-le asteptarile si oferind in permanenta produse de calitate optima la preturi competitive, sincronizate cu standardele de piata.

\\

Alin Constantin – 0755 076 190 – alin.constantin[@]autototal.ro

\\

Cristian Stancu – 0740 111 769 – cristian.stancu[@]autototal.ro

\\

Dinu Marius – 0748 245 802 – marius.dinu[@]autototal.ro

\\

Mihai Dragu – 0748 173 665 – mihai.dragu[@]autototal.ro

\\

Tudor Marinescu – 0755 081 254 – tudor.marinescu[@]autototal.ro

\\

Vlad Munteanu – 0743 225 816 – vlad.munteanu[@]autototal.ro

\\

Ciprian Mic – 0752 039 478 – ciprian.mic[@]autototal.ro

\\

Sergiu Hârșan – 0755 017 196 – sergiu.harsan[@]autototal.ro

Privacy Preferences
tunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.