INCHIRIERE SCULE SERVICE

Vrei sa schimbi distributia la Alfa Romeo, Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Volvo, Opel, Ford, Land Rover, Range Rover, Dacia, Renault, Suzuki, Toyota, Mazda, Peugeot – Citroën (PSA Group), Nissan?

Ai nevoie de trusa de calat distributia? S-a blocat injectorul? Iti lipseste ceva din service?

ITI INCHIRIEM NOI!
SUNTEM ALATURI DE TINE

Inca din 2007, Service TOTAL pune la dispozitia clientilor sai optiunea de inchiriere scule service. Fie ca este vorba despre seturi de calare motoare, de truse extractoare injectoare sau de dispozitive pentru montat ambreiaje, pentru orice tip de masina, la noi le gasesti pe toate.
Modelele se schimba, la fel si motoarele, este dificil sa tii pasul cu schimbarile industriei si sa ai un stoc de scule 100% potrivit pentru orice tip de masina ce ajunge in atelierul tau. De aceea, suntem alaturi de tine oferindu-ti servicii de inchiriere dispozitive speciale pentru service.

CUM FUNCTIONEAZA?

Pentru a inchiria scule Service TOTAL este nevoie de transmiterea CODULUI MOTOR pe care il gasesti in cartea masinii. Codul este unic pentru fiecare model – un dispozitiv se foloseste exact pe tipul de motor corespondent. Daca nu ai acces la codul motor, ne poti transmite SERIA, MARCA si MODELUL masinii.
Rezervi sculele, SERVICE TOTAL iti elibereaza factura pe costul total al dispozitivelor speciale inchiriate, iar soferii nostri asigura livrarea oriunde in tara in termen de 24 h. Dupa ce returnezi echipamentul in bune conditii, costul total al sculelor va fi stornat si ti se va emite factura efectiva pentru perioada in care ai inchiriat efectiv. Sculele se pot inapoia doar alaturi de fisa de retur. Fisa de retur se elibereaza din programul eoriginal.ro dupa 24h de cand a ajuns la tine.

Avantaje inchiriere Service TOTAL:

Eficienta in gestionarea costurilor interne!
Economiseste - ca antreprenor, nu are rost sa investesti fonduri intr-o trusa pentru un tip de masina care-ti intra in service o data pe luna.
Facturare avantajoasa – platesti pentru o singura zi in loc de trei.
Iti oferim de la 24h pana la 48h pentru ca tu sa-ti faci treaba cu sculele inchiriate si nu luam in calcul ziua de livrare! Chiar daca in momentul cand pleaca spre tine, sculele respective nu mai sunt disponibile pentru alte 3 zile pentru alti clienti, facturam o singura zi, adica aceea in care tu folosesti trusa efectiv, fara a lua in calcul ziua de transport. Dupa efectuarea reparatiei pentru care ai solicitat inchirierea, a doua zi, pana la ora 15:00, un sofer AD Auto Total va ridica sculele si le va inapoia la depozitul regional de care apartii.
Disponibilitate mare
Portofoliu amplu, stoc de sute de produse si disponibilitate mare la nivel national. Ai acces la o gama complexa de dispozitive speciale dotate cu ultimele tehnologii in domeniu. Aproape 400 de truse de scule in portofoliu, cate 5-7 exemplare pentru fiecare cod de motor.
Livrare rapida
In functie de momentul comenzii, in maxim 24h comanda ajunge la tine! Oferim livrare in aceeasi zi in Bucuresti.
Posibilitatea de achizitie
O data testate, ai optiunea sa si poti cumpara sculele daca decizi ca, pe termen lung, achizitia e o optiune mai buna decat inchirierea si vei avea nevoie de scule mai mult decat ai crezut initial.
INCHIRIAZA ACUM SCULELE NECESARE
Completeaza formularul de mai jos si inchiriaza ce ai nevoie.
Echipa noastra te va contacta in cel mai scurt timp.

Pasul 1: cauta codul motor
Pasul 2: completeaza formularul de mai jos

    Pentru a putea trimite formularul trebuie sa fiti de acord cu Politica de Confidentialitate

    Politica de confidentialitate

    Ai intrebari? Scrie-ne la inchirieri[@]autototal.ro.