Politica de confidentialitate

1. Operatorul de date:

Site-ul www.service-total.ro (denumit in continuare “Site-ul”) este operat de Societatea AD AUTO TOTAL S.R.L. (denumit in continuare „Operatorul”), cu sediul in Bucuresti, str. Tincani nr. 8, bl. Z18, sc. A, et. 10, ap. 66, sector 6, numar de ordine in Registrul Comertului J40/29340/1994, CUI RO 6844726, cu adresa pentru corespondenta la punctul de lucru din Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 96, sector 4 – intrarea prin str. Verzisori nr. 16.

Pentru a putea opera Site-ul, Operatorul va colecta anumite date cu caracter personal ale dvs. Prelucrarea datelor se va realiza in temeiul si cu respectarea prevederilor legislatiei aplicabile, si in special ale Regulamentului 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare „GDPR”).

2. Scopurile si temeiurile legale ale prelucrarii de date:

AD Auto Total SRL prelucreaza datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri: vanzarea produselor din oferta comerciala a Operatorului, reclama, marketing si publicitate pentru produsele si serviciile promovate de Operator, activitati de public relations, in vederea perfectionarii constante a serviciilor oferite prin platforma Operatorului, precum si pentru acordarea de beneficii partenerilor contractuali ai Operatorului.
Prelucrarea datelor personale se realizeaza in temeiul consimtamantului dvs. liber exprimat prin acceptarea acestor termeni si conditii sau prin completarea si trimiterea formularelor de pe Site.
Dvs. nu aveti o obligaţie legala sau contractuala ori o obligatie necesara pentru incheierea unui contract de a ne furniza date cu caracter personal.
In cazul in care nu doriti sa ne furnizati aceste date, consecinta va fi ca nu veti putea beneficia de produsele si serviciile furnizate de Operator.

3. Categorii de date prelucrate:

Operatorul va prelucra datele pe care i le puneti la dispozitie in mod direct, prin intermediul Site-ului.
Categoriile de date prelucrate includ nume si prenume, date de contact (adresa email si telefon), adresa de domiciliu (cel putin tara, oras, adresa, cod postal), firma pe care o reprezentati si, in unele cazuri, functia detinuta in cadrul acestei firme, precum si alte informatii specifice, astfel cum vor fi solicitate prin formularele pe care le veti completa si trimite personal.
Din motive tehnice, este posibil sa colectam si anumite informatii tehnice, date necesare conectarii dvs. la Site (cum ar fi adresa IP, tipul de dispozitiv si tipul de browser utilizat pentru conectare), precum si date privind ora si data conectarii dvs. la Site.

4. Categorii de destinatari:

In general, datele dvs. de identitate nu vor fi dezvaluite unor terte persoane.
In unele cazuri, datele dvs. pot fi comunicate partenerilor nostri de afaceri (cum ar fi furnizorii bunurilor si serviciilor oferite prin intermediul Site-ului).

5. Perioada stocarii datelor:

Datele dvs. vor fi pastrate pe perioada desfasurarii corespondentei intre dvs. si Operator si o perioada de 60 de zile dupa finalizarea corespondentei. In cazul in care corespondenta va avea drept efect incheierea unui raport contractual, datele vor fi pastrate cel putin pe perioada in care intre Operator si societatea pe care o reprezentati se desfasoara relatii contractuale, precum si pentru termenul de prescriptie aferent ultimului act juridic dintre Operator si respectiva societate.
In anumite cazuri particulare (cum ar fi, dar fara a se limita la cazuri de frauda, aparitia unor situatii litigioase, solicitari ale unor autoritati publice, etc.), datele vor fi pastrate pentru intreaga perioada de timp necesara lamuririi in mod definitiv a evenimentului respectiv.

6. Drepturile persoanelor vizate:

In calitate de persoana vizata beneficiati de urmatoarele drepturi:
i. dreptul de informare si de acces la datele pe care ni le furnizati, precum si dreptul de a solicita rectificarea acestora atunci cand sunt inexacte;
ii. dreptul de a solicita stergerea datelor si/sau restrictionare prelucrarii acestor date, precum si dreptul de a va opune prelucrarii, in cazurile si conditiile stabilite de GDPR;
iii. dreptul la portabilitatea datelor, in cazurile si conditiile stabilite de GDPR;
iv. dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email: gdpr@autototal.ro sau la adresa de corespondenta a Operatorului mentionata mai sus.
De asemenea, aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere – Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Pentru a afla mai multe detalii privind exercitarea drepturilor dvs. va rugam sa accesati link-ul alaturat care contine Informarea generala privind prelucrarile de date cu caracter personal.