Infiinteaza un service de la 0 cu fonduri de la stat prin

START-UP NATION

Esti unul dintre antreprenorii calificati la finantarea de maximum 200.000 de lei de la stat in
programul Start-Up Nation 2018-2019?

Profita de ofertele Service Total personalizate pentru tine si proiectul tau!

start-up nation
ECHIPAMENTE, UTILAJE SI SCULE PENTRU SERVICE

Prin programul Start-up Nation

Infiintarea unui service auto cu ajutorul fondurilor nerambursabile nationale poate fi sustinuta prin intermediul programului de finantare Start-Up Nation. Sunt eligibile achizitiile de echipamente, utilaje si scule necesare unui service auto.

Acceseaza ofertele noastre speciale de echipamente service, utilaje si scule pentru afacerea ta, fie ea service auto, vopsitorie, tinichigerie, vulcanizare sau statie ITP.
Te asteptam sa descoperim impreuna oportunitati si parteneriate durabile!

ECHIPAMENTE, UTILAJE SI SCULE PENTRU SERVICE

Prin programul Start-up Nation

Infiintarea unui service auto cu ajutorul fondurilor nerambursabile nationale poate fi sustinuta prin intermediul programului de finantare Start-Up Nation. Sunt eligibile achizitiile de echipamente, utilaje si scule necesare unui service auto.

Acceseaza ofertele noastre speciale de echipamente service, utilaje si scule pentru afacerea ta, fie ea service auto, vopsitorie, tinichigerie, vulcanizare sau statie ITP.
Te asteptam sa descoperim impreuna oportunitati si parteneriate durabile!

OFERTA SPECIALA SERVICE TOTAL
 • Transmitere oferta personalizata in maxim 60 de minute;
 • Proiectare 3D (unic in Romania) gratuita a atelierului tau;
 • Livrare gratuita, oriunde in tara;
 • Termene de plata avantajoase;
 • Disponibilitatea imediata a echipamentelor ( in limita stocului disponibil );
 • Gama larga de produse;
 • Servicii optime de transport, livrare, instalare;
 • Echipe proprii de montaj, cee ce asigura rapiditate la instalare;
 • Service in garanție la cel mai inalt standard;
 • Interventii rapide in caz de defectiune.

Dupa punerea in functiune, optiunea de afiliere la reteaua de service-uri independente DR. AUTO, care include:

 • scolarizare gratuita multianuala pentru mecanici si diagnosticieni la cursurile de perfectionare atestate pe plan national ale Academiei Auto AD Auto Total;
 • acces la Call Center-ul AD Auto Total pentru suport tehnic;
 • acces la cursurile Academiei pentru Manageri Auto;
 • Suport IT;
 • Consiliere tehnica pentru optimizarea costurilor;
 • Consiliere tehnica in optimizarea fluxului de munca in service;
 • GRATUIT – soft de gestiune afacere (devize, facturi, rapoarte).

TESTIMONIALE

Andrei Elada, Constanta

„Mi-am facut un service de la zero in Constanta, e deschis de o luna de zile. Am redactat planul de afaceri pentru Start-Up Nation impreuna cu un consultant acum un an de zile, si de atunci si pana in vara am asteptat raspuns daca se aproba proiectul.
Initial vorbisem cu o firma din Cluj si in planul de afaceri aveam trecute niste cheltuieli eligibile pentru anumite utilaje. Printr-o cunostinta am dat de echipa Service Total. Mi-a placut ca mi-au explicat de la bun inceput exact tot ce aveam nevoie sa aflu. Au fost multe lucruri pe care nu le stiam si nu le luasem in calcul si m-am lovit de ele exact la sfarsit, inainte de a demara proiectul.
Mi-au explicat, in primul rand, ce inseamna un produs de calitate si diferenta cruciala fata de cele achizitionate de la o firma mai slabuta. Pe urma am descoperit multe detalii tehnice pe care eu nu le stiam. De exemplu, nu stiam ca pentru un elevator de 2 coloane imi trebuie sapa de minim 20 de cm in spatiul pe care l-am inchiriat, nu stiam ca pot beneficia de transport si montaj gratuit, chiar mă gandeam cum sa ma duc la Cluj si sa preiau totul de-acolo… Au reusit sa-mi dea toate informatiile necesare si sa-mi ofere produse excelente, de care eu sunt foarte multumit, la un pret accesibil. Am realizat ca au produse bune, m-am uitat la ce furnizori au si din prima discutie am batut palma. La a doua intalnire am facut lista de produse si mi-am listat toate utilajele. Practic, eu raspunsul legat de aprobarea finantarii l-am primit pe 5 iunie, prima discutie cu Service Total am purtat-o pe 10 iulie, iar pe 24 iulie aveam utilajele in service, cea ce pentru mine e mai mult decât ok. A mai durat vreo 5 zile lucratoare pana au mai fost montate si autorizate anumite utilaje de care noi ne-am ocupat singuri, si am dat drumul la atelier. ”.

Cristi Mitran

„Daca vrei, ca si mine, sa infiintezi un service auto, nu incerca sa accesezi finantarea nerambursabila prin Start Up Nation pana nu stai de vorba, realmente, cu cineva din domeniu. Eu mi-am facut documentarea pe net pentru costurile estimative ale echipamentelor eligibile pentru service-ul pe care il am acum. Si cand am luat-o de la capat – primisem aprobarea pentru fonduri si m-am apucat să le cumpar – m-am ciocnit cu realitatea din teren si socul a fost oarecum dur. Recunosc ca mi-as fi scutit singur o groaza de bani si timp daca as fi avut discutia cu cei de le Service Total cand am inceput sa scriu si proiectul. Chiar si asa, cand am tras linie, am facut o economie de 12% fata de furnizorii cu care pornisem la drum. Ii recomand cu toata recunostinta si le multumesc pentru profesionalism.”.

George Parsianu

„Initial ma gandisem sa pornesc cu banii mei atelierul din Ramnicu Valcea – fata de prima varianta de buget, costurile erau mult mai mari decat estimasem initial. Ca sa fiu sincer, n-am crezut ca am șanse foarte mari sa prind finantarea Start Up Nation, asa ca n-am fost foarte riguros cu aplicatia, nici cu selectia consultantilor. Am zis ca daca iese, iese. Si-a iesit si cand a trebuit sa iau echipamentele eram din nou in pozitia in care costurile reale erau mai mari decat ce previzionasem. Am avut sansa sa lucrez cu echipa Service Total si nu regret nicio secunda – de la eliminarea costurilor de proiectare la discount pentru toate echipamentele astfel incat sa stau in buget, au fost alaturi de mine la fiecare pas si interventia lor a fost gura de oxigen de care aveam nevoie la inceput de drum pe cont propriu. Va multumesc inca o data pentru colaborare, ajutorul vostru a contat enorm!”.

CERE O OFERTA!
Echipamente service prin programul Start-up Nation

Completeaza formularul, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o oferta! Bazeaza-te pe noi pentru o colaborare deschisa pe termen lung.
Suntem aici pentru tine pe tot parcursul procesului de aplicare.

  Selecteaza judet

  Pentru a putea trimite formularul trebuie sa fiti de acord cu Politica de Confidentialitate

  Politica de confidentialitate