Presa pentru arcuri, stationara

12.293,98 lei

Universala pentru toate tipurile de suspensie McPherson inclusiv pentru arcuri conice cu pas pe dreapta sau stanga, arcuri excentrice, arcuri cu numar redus de spire etc.

Avand in vedere ca presa de arcuri aplica tensiunea asupra talerului inferior si superior a amortizorului nu conteaza forma arcului.

Presa fiind reglabila din 6 puncte confera o utilizare universala.

Presa este reglabila din cele doua talere de presiune, in inaltime, prindere(a amortizorului), sistemul de prindere ajustabil al mortizorului ofera singuranta maxima si utilizare universala.

Avantaje:

Nu necesita accesorii!

Prin constructia deosebita a sistemului de presare, a barei pivotante impreuna cu talerele pivontante si a sistemului de prindere a amortizorului universal, presarea arcurilor mai sus mentionate se face rapid fara a necesita adaptori.

Amortizorul nu se deterioraza!

Sistemul de prindere a amortizorului se poate regala rapid la orice dimensiune prin ajustarea mecanismului de prindere cu piulita. (Barele de prindere trebuie sa stea paralel intre ele). Sistemul de prindere a amortizorului este cu protectie din material plastic.

Ofera posibilitatea actionarii presei de catre o singura persoana.

Operatiunea de presare si depresare se poate face de catre o singura persoana. Ofera posibilitatea actionarii presei cu o singura mana datorita sistemului de fixare rapid.

Mobil cu caruciorul (KL-4999-100)

Cu ajutorul placii de fixare presa se monteaza pe un banc sau carucior mobil de ex. KL-4999-100. Impreuna cu caruciorul mobil presa se poate utiliza direct la masina.

Date technice:

Punct de rupere: 60000 N

Antrenare: 24 mm

Forta max.: 15000 N

Greutate fara carucior: 46 kg

Distribuie:
Produs adaugat in cos Vezi cos Iesire